Campings Cadzand

In Cadzand-Bad zijn verschillende campings, de twee grootste en leukste campings zijn Camping Hoogduin en Camping de Zwinhoeve. Op deze campings is een uitgebreid programma voor kinderen. Beide campings hebben een supermarktje en liggen direct aan het strand.

Camping Hoogduin

Slechts de duinen scheiden camping Hoogduin van het strand en u bent dan ook in enkele minuten op het strand. Op het park is een supermarkt en een brasserie voor een hapje en een drankje. Er is een binnen- en buitenspeeltuin. Voor de sporters is er een sportveld, volleybalveld en tafeltennistafel. De camping heeft de beschikking over KPN hotspots voor wifi. Andere faciliteiten zijn fietsverhuur, wasserette en de mogelijkheid om strandcabines te huren. Er is een uitgebreid animatieaanbod voor diverse leeftijden op Camping Hoogduin.

Website Camping Hoogduin

Camping De Zwinhoeve

Camping de Zwinhoeve ligt direct achter de duinen van het strand van Cadzand-Bad, je bent dus vanaf de camping in enkele minuten op het strand en hoeft dus niet ver te lopen voor een dagje aan het strand. Het is een zeer uitgestrekt strand waar altijd wel een plaatsje te vinden is. Bij Paviljoen de Zeemeeuw kunt u terecht voor een hapje eten, drankje en ijsjes. Tevens zijn daar voor strandgangers toiletten en douches. Camping de Zwinhoeve is een echte familiecamping waar een knusse sfeer en persoonlijke aandacht voorop staan. In het hoogseizoen het restaurant, de snackbar en de campingwinkel open. Een WIFI-kaart is voor 10 euro per week aan te schaffen. Voor de kinderen is er een animatieteam dat het gehele hoogseizoen activiteiten onderneemt met uw kinderen. Er is een klein dierenparkje en met de ligging aan natuurgebied Het Zwin zijn ooievaars een vaste gast op camping de Zwinhoeve.

Website Camping De Zwinhoeve