Watersport Cadzand-Bad

In Cadzand zijn veel watersporten goed te beoefenen. Zo wordt langs de kust gesurft en gezeild. Ook is het mogelijk om te kajakken of te raften in de branding. Voor de echte waaghalzen behoort kitesurfen ook tot de mogelijkheden. Een overzicht van de mogelijkheden op watersport gebied in Cadzand:

Moio Beach

Moio Beach is naast een gezellig strandpaviljoen ook een organisator van adventure sports op het strand van Cadzand-Bad. Bij Moio Beach organiseren ze de volgende sporten:

Blokarten, je zit in een karretje met een surfzeil. Na een instructie van 15 minuten kun je het karretje eenvoudig besturen en scheur jij over het strand. Leuk voor een wedstrijdje met je vrienden!

Powerkiten, is een gewone vlieger niet spectaculair genoeg voor jou? Ga dan powerkiten met een vlieger die jou als je even niet oplet over het hele strand laat vliegen.

Golfsurfen, bij golfsurfen leer je hoe je met een surfplank kunt surfen over de golfen. Een wetsuit en golfplank voor jou lengte liggen voor je klaar en na een kleine instructie breng je de geleerde lessen in de praktijk.

Brandingraften, de ideale vriendentest. Op een rubberboot bedwing je de golfen!

Brandingkajakken, kajakken in de golven van de zee is een geheel andere ervaring dan over een rivier.

Kitesurfen, in de lucht zweven aan een grote vlieger boven de zee. Na een introductieles kun je het zelf proberen en trucjes maken. Niet voor niks is dit spectaculaire onderdeel toegevoegd aan de Olympische Spelen.

Website Moio Beach

Catamaran Zeilschool De Zeemeeuw

Altijd al willen leren zeilen? Bij catamaranzeilschool de Zeemeeuw kun je tijdens de zomermaanden een cursus zeilen volgen. Hun hoofdactiviteit is catamaranzeilen. Ze geven cursussen, verhuren catamarans, organiseren zeiltochten en organiseren groepsactiviteiten. Alle activiteiten worden begeleid door ervaren instructeurs, zodat ook onervaren gegadigden kunnen zeilen.
De seizoensgebonden activiteiten staan garant voor een geslaagde strandvakantie, mede door de combinatie van doorgaans goede weersomstandigheden, aanwezig restaurant en de unieke ligging. De zeilschool bestaat inmiddels 15 jaar en staat voor gedegen kennis, ervaring, veiligheid, enthousiaste medewerkers, goed materiaal en bovenal de bekende Zeeuws-Vlaamse gezelligheid.

Voor inlichtingen en reserveringen:
Tel: 0031 (0) 117-492073, 06-25113510,
Openingstijden van de zeilschool:
in de zomermaanden van 10.00 – 18.00 uur.
Buiten het seizoen is de zeilschool gesloten.
Website De Zeemeeuw