Zwembaden Cadzand

Hoewel enkele hotels en Roompot een zwembad hebben gaat het hier niet om hotels die de moeite waard zijn om te bezoeken als niet-gast. Hiervoor zul je naar Breskens of Terneuzen moeten rijden.

Roompot Zwemparadijs Breskens (ca. 15 km. van Cadzand)

In de veelzijdige en karakteristieke vissersplaats Breskens ligt Vakantiepark Zeebad, op loopafstand van het strand. Op het park bevindt zich Sportpark Scheldeveste. Een niet te groot, gezellig zwembad. Het zwembad is gratis toegankelijk voor gasten van Roompot Vakanties.

Nieuwesluisweg 1
4511 RG Breskens
Telefoon: 0117-388000
Website: https://www.roompotzwemparadijs.nl/ 
 
Overzicht faciliteiten Sportpark Scheldeveste:

– overdekt zwembad
– kinderbad met bruisbank en glijbaan
– peuterbad met speeltoestellen
– glijbaan
– snelstroom
– massagestralen

Tarieven: 
Volwassenen: € 4,50
Kinderen (5 t/m 15): € 2,95

Scheldorado in Terneuzen (ca. 40 km. vanaf Cadzand-Bad)

In Terneuzen vindt u Subtropisch zwemparadijs Scheldorado. Gelegen aan de Westerschelde, aan de voet van de Zeedijk. Maar niet alleen het water van de Westerschelde nodigt uit om in te zwemmen, wanneer u eens heerlijk Subtropisch verwend wilt worden, is Scheldorado de plek voor u! Een dagje uit voor jong en oud….. Een hele dag spetteren, klauteren en zwemmen in het gezelligste zwemparadijs van Nederland! Onbeperkt genieten van het golfslagbad, de whirlpools, glijbanen, aquajungle, babyjungle, het recreatiebad, het buitenbad enz enz. Met een kleine bijbetaling kunt u ook lekker even in het Turks stoombad, wegdromen in het kruidenbad of even een kleurtje opdoen onder de zonnebank!

Stuvesande 2
4532 MH Terneuzen
Tel: 0031 (0)115 61 55 00
Website: https://www.aquadomescheldorado.nl/ 

Openingstijden
Maandag t/m zaterdag: 11.00 uur tot 23.00 uur
Zon- en feestdagen: 11.00 uur tot 20.00 uur
Indien u op een feestdag gaat is het raadzaam om eerst op de website de openingstijden voor die specifieke dag te bekijken.

Tarieven:
10 euro p.p.